Özgür Ceylan'ın 23 Nisan mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özgür Ceylan'ın 23 Nisan mesajı
CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Özgür Ceylan mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920, bağımsız Türk Devleti’nin temellerinin atıldığı ve halkın kendi geleceğine sahip çıktığı gündür.  

Cumhuriyetimizin banisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, millet egemenliğini sonsuza kadar yaşatacaklarına olan inançla çocuklara armağan etmiştir. Bugünü çocuklarımıza armağan etmesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara ve gençlere güveninin işaretidir. Türkiye’nin gençler üzerinden yükseleceğine, onların dinamizmi ve duru zihinleriyle hedeflerine ulaşacağına bizim de inancımız tamdır.

Binlerce yıllık ortak tarih ve kültürel birikimin yarattığı Türk Ulusu, yaşadığı bütün sorunları çözebilecek güç ve yeteneğe haizdir. İçinden geçtiğimiz derin ekonomik kriz ve Covit-19 salgını koşullarında TBMM’nin açılışının 100. yılını arzu ettiğimiz gibi görkemli kutlamalarla kutlayamayacak olmamız, günün anlam ve öneminden bir şey kaybettirmez. 

Cumhuriyetin geleceğini gençlere ve yarının sahipleri çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza ve gençlerimize güvenen Atatürk’ün aziz hatırası karşısında, bize düşen görev emanetinin sahibi olduğumuzu göstermektir. Haydi, çocuklar gelin dünyayı barış ve sevgiyle iyileştirelim. 23 Nisan sizlerin sevgi dolu kocaman kalplerinizle daha anlamlı ve özel. 

Bu duygu ve düşüncelerle, TBMM’nin 100. kuruluş yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu günü çocuklarımıza armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırası önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum."

Anahtar Kelimeler:
Vali Tavlı'nın 23 Nisan mesajıÖnceki Haber

Vali Tavlı'nın 23 Nisan mesajı

Başkan Öz'ün 23 Nisan mesajıSonraki Haber

Başkan Öz'ün 23 Nisan mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!