Yiğit Akkoyun'a yeni görev

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yiğit Akkoyun'a yeni görev
Gelecek Partisi Kurucu İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden bir süre önce istifa eden ve siyasete ara veren Yiğit Akkoyun'un siyaset molası uzun sürmedi. Akkoyun, partisinin Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Danışmanı olarak görevlendirildi.

Yiğit Akkoyun, Gelecek Partisi Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Danışmanı olarak görevlendirilmesinin ardından kişisel sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: 

"Bir süredir ara verdiğim siyasette gözlemlediğim süre boyunca, kopamadığımı ve gerçekten siyasette doğru insanların küsmemesi, bırakmaması, mücadeleyi sonuna kadar gerçekleştirmesi gerektiğini gördüm.

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız kıymetli ağabeyim Sn. Doç Dr. Selçuk Özdağ’ın takdiri ve Gelecek Partisi Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu hocamızın onayı ile Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Danışmanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Rabbim çıktığımız bu yolda her zaman doğru hizmetler yapmayı nasip etsin. 

Başta zor durumda olan esnaf kardeşlerimiz ve ağabeylerimiz için çok yakında projelerimizi sunacağız. Geleceğimiz hayır olsun. Bu can bu bedende olduğu sürece de Rabbim doğruluktan, dürüstlükten ayırmasın." 

Anahtar Kelimeler:
Hafta yağışlı geçecekÖnceki Haber

Hafta yağışlı geçecek

Çanakkale bu skandal iddiayı konuşuyor: Siyasilerin isimlerini kullanarak köprüye iş yapan kişi kim?Sonraki Haber

Çanakkale bu skandal iddiayı konuşuyor:...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!