Yıldıray Ölçek: "Devletimizin hazinesi de imkanları da fazlasıyla güçlü ve yeterlidir"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yıldıray Ölçek: "Devletimizin hazinesi de imkanları da fazlasıyla güçlü ve yeterlidir"
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Covid-19 salgınının ekonomiye etkilerini azaltmak için alınan önlemlere değindi.

Başkan Ölçek, vatandaşlara devletin hazinesi de, imkanları da, sağlık ve sosyal güvenlik altyapısı da fazlasıyla güçlüdür, yeterlidir mesajı verdi. 

Ölçek yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: 

"Bu zamana kadar ülkemizde 700 bin kişi çalışma ödeneğinden yararlandı. Bunun yanında 4.4 milyon aileye biner liralık nakdi destek sağlandı. Kamu bankalarımız
aracılığıyla 250 bin vatandaşa 1.5 milyarlık ucuz kredi kullandırıldı. Ücretsiz izne çıkarılana 1170 lira maaş ödenecek. Yine Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı yeni tedbirle; KOSGEB’in Kredi Destek Programından faydalanan işletmelerin Nisan, Mayıs ve Haziran taksitleri 3 ay ertelendi. Buradan şunu anlıyoruz ki gün siyaset üstü
bir gündür. Gün ülke olarak bir ve beraber olma günüdür. Vatandaşlarımız şunu bilmelidir ki devletimizin hazinesi de imkânları da, sağlık ve sosyal güvenlik altyapısı da fazlasıyla güçlü ve yeterlidir. Burada vatandaşlar olarak bizlerde üzerimize düşeni yapmalıyız. Çünkü milletimiz ve tüm insanlık olağanüstü bir süreçten geçmektedir. Sorumlu bir vatandaş olarak üzerimize düşeni yapmalı ve mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamalıyız. Ferasetli olup devletimize güvenmeliyiz. Hayırlısıyla bu musibeti de atlatacağız."

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale'de ipotekli konut satışlarında büyük artış!Önceki Haber

Çanakkale'de ipotekli konut satışlarında...

WhatsApp, Instagram ve Facebook'a erişim sorunu yaşanıyorSonraki Haber

WhatsApp, Instagram ve Facebook'a erişim...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!