Çanakkale’de ÇOMÜ Hastanesi’nin ilk tüp bebeği dünyaya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale’de ÇOMÜ Hastanesi’nin ilk tüp bebeği dünyaya geldi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi’nin ilk bebeği hayata gözlerini açtı.

Çanakkale’de ilk tüp bebek işlemini gerçekleştiren Prof. Dr. Bülent Demir’in başarılı operasyonu ile dünyaya gelen bebeğe Zeynep ve Ali Paçal çifti Hasan Eymen ismini koydu. Zeynep Hanım kendisine annelik duygusunu yaşatan hastaneye çok minnettar olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Bülent Demir, "Çanakkale ilinde faaliyet gösteren tek tüp bebek merkezinin ilk sağlıklı bebeğini dünyaya getirmenin hem mutluluğunu hem de gururunu yaşıyoruz. Tüp Bebek Merkezi'nin açılmasında, uygulamasında ve devam ettirilmesinde katkılarından dolayı Üniversite ve Hastane Yönetimine, ayrıca özveri ile çalışan başta Laboratuvar Sorumlusu Embriyolog Öğr. Gör. Seda Erdem olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" açıklamasında bulundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz ve Hastane Yönetimi, Çanakkale’nin ilk Tüp Bebek Merkezine sahip hastanesinde sağlıklı bir şekilde ilk bebeğin dünyaya gelmesinin heyecanını yaşadıklarını bildirirken, Bebek Hasan Eymen'i ve bu tatlı heyecanı yaşayan anne babayı ziyaret ederek hayırlı olsun ve geçmiş olsun dileklerinde bulunarak çiftin mutluluklarını paylaşıp, bebeğe ÇOMÜ Hastanesinin hediyesini takdim ettiler.


Çanakkale’de okul müdürüne mobbing suçlaması!Önceki Haber

Çanakkale’de okul müdürüne mobbing suçla...

Çanakkale’de silah kaçakçılarına operasyon: 4 gözaltı, 2 tutuklamaSonraki Haber

Çanakkale’de silah kaçakçılarına operasy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!