Çanakkale’de silah kaçakçılarına operasyon: 4 gözaltı, 2 tutuklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale’de silah kaçakçılarına operasyon: 4 gözaltı, 2 tutuklama
Çanakkale’de silah kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nden söz konusu operasyonlara ilişkin yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Ezine Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde “6136 SKM (Madde 12) de yer alan Silah Kaçakçılığı” suçu kapsamında yürütülen soruşturmada yapılan operasyonel çalışmalar neticesinde;

Şüpheli şahısların İkamet, İş Yeri ve araçlarında yapılan aramalarda;

Toplamda 14 adet Tabanca, 15 adet Şarjör, 789 adet Tabanca Fişeği, 4 adet Bıçak, 1 Adet Muşta, 80 adet Boş Kovan, 69 adet Çekirdek, 1 adet Doldur-Boşalt İstasyonu Olarak Tabir Edilen Silahları Denemek İçin Kullanılan Kum Havuzu, 2 Adet Suça İlişkin Banka Dekontu ile çok sayıda suça konu Kargo Paketleri ele geçirilerek Savcılık talimatıyla el konulmuştur.

4 (dört) Şüpheli hakkında Silah Kaçakçılığı suçundan adli işlem yapılmış olup, Şüphelilerden Ç.D. ve H.G. isimli Şahıslar çıkarıldıkları Adli Makamlarca ADLİ KONTROL şartı ile mahkemeden salıverilmiş, Şüphelilerden İ.D ve M.D.Y isimli şahıslar TUTUKLANARAK  Cezaevine teslim edilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”


Çanakkale’de ÇOMÜ Hastanesi’nin ilk tüp bebeği dünyaya geldiÖnceki Haber

Çanakkale’de ÇOMÜ Hastanesi’nin ilk tüp...

AK Partili Gider: “Atatürk’ün ışığı ile yolumuza devam ediyoruz”Sonraki Haber

AK Partili Gider: “Atatürk’ün ışığı ile...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!