Başkan Makas, mazbatasını aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Makas, mazbatasını aldı
7. Olağan İl Kongresi'nde güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen AK Parti İl Başkanı Naim Makas bugün mazbatasını aldı. Çıkışta gazetecilere açıklamada bulunan Makas, "Bu mazbata, Türkiyemizin en güçlü teşkilatına sahip AK Parti'mizin Çanakkale'deki 69 bin üyemizin mazbatasıdır" dedi.

Geçtiğimiz 20 Ocak'ta gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan Çanakkale İl Kongresi'nde yeniden başkanlık görevine seçilen AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, partisinin yeni il yönetimiyle birlikte bugün Çanakkale Adliyesi'ne giderek İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.

Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Makas, "Heyecan ve coşku dolu kongremiz sonrasında gerçekleştirdiğimiz program neticesinde bugün; değerli il yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları başkanlığımız beraber mazbatamızı aldık” dedi.

"BU MAZBATA, ÇANAKKALE'DEKİ 69 BİN ÜYEMİZİN MAZBATASIDIR"

Başkan Makas, 2023 seçimleri sürecinde Çanakkale'yi karış karış gezip, tüm vatandaşlara AK Parti teşkilatlarının nasıl çalıştığını göstereceklerini belirterek, "Bu mazbata aslında tam manasıyla büyük Türkiyemizin en güçlü teşkilatlarına sahip olan AK Partimizin, Çanakkale'deki 69 bin üyemizin mazbatasıdır. Asıl iş şimdi başlıyor. Bizler partimizi 2023 ve 2024 seçimlerine hazırlayacak olan teşkilatlarımızla birlikte sahaya inerek, çalışacağız. Şehrimiz genelindeki yaklaşık bin 400 sandığa, 12 ilçeye, 11 beldeye, bütün sokaklara ve caddelere adeta AK Parti teşkilatının nasıl çalıştığını göstereceğiz. Bizler teşkilatımıza güveniyoruz. 69 bin üyemize ait olan mazbatamızla beraber teşkilatımızı 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırması doğrultusunda da sahaya indirip, hep birlikte çalıştıracağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale'de ekipler kar teyakkuzunda!Önceki Haber

Çanakkale'de ekipler kar teyakkuzunda!

Ayvacık'ta baraja düştüğü ihbarı yapılan araç aranıyor! (GÜNCELLENDİ)Sonraki Haber

Ayvacık'ta baraja düştüğü ihbarı yapılan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!