Başkan Makas yeni üyelerin rozetlerini taktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Makas yeni üyelerin rozetlerini taktı
AK Parti İl Başkanı Naim Makas, ‘Gönül Seferberliği’ ismi verilen üye kampanyası kapsamında partiye üye olan yeni üyelerin rozetlerini, “Büyük AK Parti ailesine hoş geldiniz” diyerek taktı.

AK Parti İl Başkanı Naim Makas öncülüğünde yapılan çalışmalar kapsamında http://www.akuyelikcanakkale.com/ web sitesi de hizmete açıldı. Web sitesi üzerinden alınacak ön başvuruların akabinde, başvuru sahiplerinin ikamet ettiği yere göre ilçe teşkilatları tarafından üyelik işlemi tamamlanacak. 

AK Parti İl Başkanı Naim Makas kampanyaya ilişkin olarak, “AK Parti’li olmak, her şeyden önce bir davaya sevdalanmak ve o dava uğrunda canla başa çalışmak demektir. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, büyük ve güçlü Türkiye yolunda yeni üyelerimizi de aramızda görmek istiyoruz” dedi.

Türkiye’nin kadim tarihinden aldıkları mesuliyetin idraki içerisinde yola devam edeceklerinin altını çizen Makas, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın,  “AK Parti'de siyaset kapıları, amacı ülkesine hizmet etmek olan herkese sonuna kadar açıktır. AK Parti ailesi içinde yer alan tüm kardeşlerimizin bu bilinçle gece gündüz çalıştıklarına inanıyorum” şeklindeki sözlerini hatırlattı.

Başkan Makas açıklamasını şu ifadelerle sonlandırdı:

“AK Parti teşkilatı olarak partimize gönül vermiş, Cumhurbaşkanımız misyonuna ve vizyonuna sahip çıkan tüm kardeşlerimize ulaşmaya, onlarla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatılan Gönül Seferberliği kampanyası üye çalışmalarımız AK Noktalarda devam ediyor. Heyecan ve motivasyonumuzla ülkemiz, milletimiz ve Çanakkalemiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.”


 

Anahtar Kelimeler:
Barbaros Mahallesinde elektrik kesintisi!Önceki Haber

Barbaros Mahallesinde elektrik kesintisi...

ÇTSO Başkanı Semizoğlu: “Devletimizin son dönemde yaptığı büyük yatırımlarla bölgemiz cazibe merkezi haline geldi”Sonraki Haber

ÇTSO Başkanı Semizoğlu: “Devletimizin so...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!