Başkan Ölçek’ten ‘vatandaşa tehdit’ iddiasına yalanlama: “Yine aynı kumpas!"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ölçek’ten ‘vatandaşa tehdit’ iddiasına yalanlama: “Yine aynı kumpas!"
Eski AK Parti üyesi bir vatandaşı, “Burası Çanakkale, ayağını denk al yoksa seni içeri attırırım” sözleriyle tehdit ettiği öne sürülen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, yaptığı yazılı açıklamayla iddiaları yalanladı. “Çanakkale merkezde yaptığımız çalışmaları gölgelemeye yönelik ve tam da kongreler öncesinde yine aynı kumpas ile karşı karşıya kalmış bulunuyorum” diyen Ölçek, karalama kampanyası olarak nitelendirdiği bu tarz suçlamalardan partisi ve kendisinin zarar görmemesi adına hukuki haklarını kullanacağını belirtti.

Başkan Ölçek, hakkındaki suçlamaları reddettiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

Dün akşam saatlerinden itibaren şahsımı ve partimi hedef alan yalan yanlış haberler ile Çanakkale kamuoyu yanıltılmak istenmektedir. 

Öncelikle şu bilinmelidir ki görev yaptığım süre zarfı içinde partili partisiz Çanakkale halkı şahsımın bu tarz konular ile hiçbir zaman gündeme gelmediğimi çok iyi bilmektedir. Bahsi haberde konu geçen şahıs 5 Mart 2002 tarihinde partimizin üyesi olmuş ve 19.08.2019 tarihinde de partimizden istifa etmiştir. Kendisini İsmetpaşa Mahalle ofisimizde 3 yıl boyunca o dönemin mahalle başkanımız aracılığı ile yapılan çalışmalarda tanımaktayım. Kendisiyle bu zamana kadar da hiçbir alıp veremediğim olmamıştır. 

Daha öncede aynı kişi ve kişiler tarafından şahsımı karalamaya yönelik bu tarz çıkışlar yapılmış ancak yüce Türk adaletinde bu karalama kampanyalarının karşılığının olmadığı gözler önüne serilmiştir. Çanakkale merkezde yaptığımız çalışmaları gölgelemeye yönelik ve tam da kongreler öncesinde yine aynı kumpas ile karşı karşıya kalmış bulunuyorum. Buradan şunu belirtmek istiyorum ki bu tarz karalama kampanyalarıyla ne partimin ne de şahsımın zarar görmemesi adına tüm hukuki haklarımı kullanacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. 

Sadece partimizi sürekli karalama çalışmaları içinde bulunan bir gazete tarafından yapılan bu haberleri kınıyor, Çanakkale kamuoyunu bu tarz yanlı ve mesnetsiz iddialar ile gündemde tutanlar ile yüce Türk adaleti önünde hesaplaşacağımı kamuoyuna bildiririm. 

NE OLMUŞTU?

Sözcü gazetesinde Mehmet Andaç imzasıyla yer alan haberde, eski AK Parti üyesi Refik Bakan isimli vatandaşın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek tarafından tehdit edildiği iddiasına yer verilmişti.

Haberde açıklamasına yer verilen Refik Bakan, istemediği kişilerin sosyal medya paylaşımlarını beğendiği gerekçesiyle Yıldıray Ölçek tarafından,  “Burası Çanakkale, ayağını denk al yoksa seni içeri attırırım” sözleriyle tehdit edildiğini öne sürmüştü.
 

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale'de 2520 litre atık yağ ele geçirildi!Önceki Haber

Çanakkale'de 2520 litre atık yağ ele geç...

Bülent Turan: “Çanakkale turizmi büyük bir patlama yapacak”Sonraki Haber

Bülent Turan: “Çanakkale turizmi büyük b...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!