Bülent Turan: "CHP'nin var olma amacı başörtü karşıtlığı, darbe yancılığı!"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Turan: "CHP'nin var olma amacı başörtü karşıtlığı, darbe yancılığı!"
CHP'li Fikri Sağlar'ın katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği, "Türbanlı bir hakimin karşısına gittiğimde benimle ilgili haklarımı koruyacağı ve adaleti yerine getirebileceği konusunda kuşkum var" şeklindeki sözlerine AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan çok sert tepki gösterdi.

CHP'li eski bakan ve milletvekili Fikri Sağlar, Halk TV'de katıldığı programda "Türban irticai faaliyetlerin şeriat isteyenlerin üniformasıdır, başörtüsü yüzyıllar boyunca Anadolu'da bir geleneksel giysidir. Arada fark var" diye konuştu.

Sağlar'ın, "Kendimden söylemek istiyorum, ben yargılandığım zaman türbanlı bir hakimin karşısına gittiğimde benimle ilgili haklarımı koruyacağı ve adaleti yerine getirebileceği konusunda kuşkum var" sözleri büyük tepki çekti.

TURAN'DAN ÇOK SERT TEPKİ!

"CHP’li Sağlar'ın türbanla ilgili sözlerine şaşıranlar tam ibretlik" diyen AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "Muhafazakar camiaya birkaç kıytırık ziyaret ile CHP'nin değiştiğini, makul bir yol arkadaşı olabileceğini düşünen zavallılar bilmeli ki, tarih de şahit, CHPnin var olma amacı başörtü karşıtlığı, darbe yancılığı!" çıkışıyla Sağlar'ın sözlerine çok sert tepki gösterdi.


Ada seferlerine fırtına engeli!Önceki Haber

Ada seferlerine fırtına engeli!

Başkan Erdoğan: “2021 projelerin yılı olacak”Sonraki Haber

Başkan Erdoğan: “2021 projelerin yılı ol...

Haber Yorumları

  • Güven Akçimen31-12-2020 22:23

    Başörtüsü gibi başınıza taş düşsün, kıçı açık hakim daha mı iyi karar verir, sabunluklar siyaseti bıraksın

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!