Bülent Turan, tepki çeken belediye başkanları üzerinden CHP’ye yüklendi: “Yere batsın üslubunuz da, siyasetiniz de!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Turan, tepki çeken belediye başkanları üzerinden CHP’ye yüklendi: “Yere batsın üslubunuz da, siyasetiniz de!”
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, telefonda vatandaşa küfür ettiği görüntüler ortaya çıkan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile katıldığı bir programda çocuğu olmayan bir kadınla ilgili kendisinden yardım isteme anısını anlatış şekliyle tepki çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan üzerinden CHP’yi sert bir dille eleştirdi.

Tepkisini kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getiren Bülent Turan, “Bu nasıl parti! Sabah birinin, akşam diğerinin terbiyesizliği! Ve buna hiç ses çıkarmayan CHP yönetimi, sözde çağdaş STKlar..! Paylaşmaya utanıyoruz! Kadına, vatandaşa bakışınız bu mu? Bu ne terbiyesizlik?! Yere batsın üslubunuz da siyasetiniz de!” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞI KÜFÜR YAĞMURUNA TUTMUŞTU!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, kendisini Facebook'tan eleştiren Serkan Yalnız'ı messenger üzerinden arayıp dakikalarca küfür etmişti.

CHP'li Başkan'ın vatandaşa adeta küfürler yağdırıp, tehdit ettiği 12 dakikalık ses kaydı sosyal medyada paylaşılınca büyük tepki çekmişti.  

Başkan Karaca yaşanan olaya ilişkin henüz bir açıklamada bulunmadı.

O ANISI BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın katıldığı bir Youtube programında kendisinden tüp bebek konusunda yardım isteyen bir kadınla ilgili anlattığı anısı tepki çekmişti. Bolu

Belediye Meclisi toplantısında AK Partili meclis üyeleri Tanju Özcan'a tepki göstererek salonu terk etmişti.

Başkan Özcan gelen tepkiler üzerine, "Samimi olarak üzülen kadınlar ve kadın dernekleri varsa onlardan özür dilemek düşer bana" diyerek kamuoyundan özür dilemişti.


 


Koronadan günlük can kaybı 300 sınırına dayandı!Önceki Haber

Koronadan günlük can kaybı 300 sınırına...

Başkan Gökhan, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka'yı ağırladıSonraki Haber

Başkan Gökhan, CHP Kadın Kolları Genel B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!