Çanakkale siyasetinde ezber bozan istifa

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale siyasetinde ezber bozan istifa
AK Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici işlerinin yoğunluğu sebebiyle görevinden istifa ettiğini duyurdu. Ancak bu istifayı diğerlerinden farklı kılan bir özellik vardı. Detaylar haberimizde...

CHP Çanakkale Teşkilatında son dönemde yaşanan istifalar büyük kaosa yol açarken, AK Parti'de bu akşam yaşanan bir istifa, "keşke her istifa böyle olsa" dedirtti.

AK Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici, işlerindeki ön görülemez yoğunluk sebebiyle görevinden affını istedi.

Başkan Sepici istifa kararını açıkladığı sırada yanında AK Parti İl Başkanı Naim Makas ile ilçe yöneticileri vardı.

Zira Başkan Makas, Sepici'nin istifa edeceğinden, ancak son dönemdeki yoğun siyasi program nedeniyle partisini ve teşkilatını yalnız bırakmamak adına istifa kararını bir süreliğine ertelediğinden günler öncesinden haberdardı. Başkanlık koltuğuna oturduğu günden itibaren başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Sepici'nin, bu akşam görevden affını isteyeceği anda bizzat yanında olmak istedi.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan söz konusu istifaya ilişkin yapılan açıklamada, Hasan Sepici'ye emekleri ve süreç içerisinde teşkilatına bağlılığını önceleyen kıymetli duruşundan ötürü teşekkür edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Biga İlçe Başkanımız Hasan Sepici, yürütmekte olduğu İlçe Başkanlığı görevinden, işlerinin ön görülemez yoğunluğu sebebiyle affını istemiştir.

İlçe Başkanımız Hasan Sepici'ye, göstermiş olduğu değerli emeklerinden ve süreç içerisinde teşkilatına bağlılığını önceleyen kıymetli duruşundan ötürü teşekkür ediyoruz."


Bülent Turan: “Çanakkale’mize spor yatırımlarımız devam edecek”Önceki Haber

Bülent Turan: “Çanakkale’mize spor yatır...

Terzioğlu Vakfı burs başvuruları 1 Ekim'de başlıyorSonraki Haber

Terzioğlu Vakfı burs başvuruları 1 Ekim'...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!