Çanakkale’de psikologlar kahvaltıda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale’de psikologlar kahvaltıda buluştu
Çanakkale’de özel ve kamu kurumlarında çalışan psikologlar kahvaltıda bir araya geldi.

Çanakkale merkez ve ilçelerinde görev yapan 30 psikoloğun katıldığı yemekte, meslektaşlar birbirleri ile çalışma şartlarını ve deneyimlerini paylaşırken aynı zamanda mesleki gelişim ve halka yönelik koruyucu ruh sağlığı faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundular. 

Türk Psikologlar Derneği Çanakkale İl Temsilcisi Psikolog Mete Gökçer Aktepe, Çanakkale il genelinde özel ve kamu alanlarında 188 psikolog ile halka yönelik ruh sağlığı alanında psikolojik danışmanlık, psiko-eğitim gibi hizmetler sağlandığını belirtti.  

Aktepe, psikolojik danışmanlık hizmeti alacak vatandaşların, hizmet aldıkları uzmanın diplomasını, aldığı eğitimlerini ve yetkinlik alanlarını ibra eden belgelerini mutlaka görmesi, kendini psikolog olarak tanıtan ama psikiyatri ya da psikoloji eğitimi almamış, “sahte psikolog” kişilerden ruh sağlığı hizmeti almamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Sahte psikolog bildirimlerine ilişkin yönlendirmelerin ise, Türk Psikologlar Derneği Çanakkale İl Temsilciliği ve Derneğin iletişim hatlarına (0312 425 67 65 ve 0312 418 15 50) yapılabileceği bildirildi.


Çanakkale’de konut satışları arttıÖnceki Haber

Çanakkale’de konut satışları arttı

Çanakkale derbisinde kazanan çıkmadıSonraki Haber

Çanakkale derbisinde kazanan çıkmadı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!