CHP’li Erkek’ten YSK’ya tepki: “Saray rejiminin yargıyı getirdiği hal bu maalesef”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li Erkek’ten YSK’ya tepki: “Saray rejiminin yargıyı getirdiği hal bu maalesef”
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üçüncü defa adaylığına ilişkin yaptığı değerlendirmeyle ilgili açıklama yaptı. CHP’li Erkek, “Konu Erdoğan olunca, ‘Özel nitelikli istemler konusunda görüş bildirme görev ve yükümlülüğümüz bulunmamaktadır’ diyor. Saray rejiminin yargıyı getirdiği hal bu maalesef” dedi.

CHP’li Erkek, YSK’nın Liberal Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Kulaksız’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üçüncü defa adaylığı için hangi koşulların gerektiğine ilişkin başvurusu üzerine “Görüş bildirilmesine yer olmadığı” kararını sosyal medya hesabında paylaştı.

“SARAY REJİMİNİN YARGIYI GETİRDİĞİ HAL BU MAALESEF”

Erkek karara ilişkin, “Ekrem İmamoğlu’nun durumuyla ilgili hızla görüş açıklayan YSK Başkanının yakın zamanda imza attığı bir karar! Konu Erdoğan olunca, ‘Özel nitelikli istemler konusunda görüş bildirme görev ve yükümlülüğümüz bulunmamaktadır’ diyor. Saray rejiminin yargıyı getirdiği hal bu maalesef” yorumunda bulunarak tepki gösterdi.


Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener: "4-5 farklı tipte virüsle mücadele ediyoruz"Önceki Haber

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener...

Çanakkale Belediyesi toplu taşıma filosuna iki yeni otobüs daha eklediSonraki Haber

Çanakkale Belediyesi toplu taşıma filosu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!