ÇTSO’dan İl Sağlık Müdürü Baştürk’e ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇTSO’dan İl Sağlık Müdürü Baştürk’e ziyaret
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Çanakkale İl Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Op. Dr. Gökhan Baştürk’ü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.  

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Yalman, Deniz Tennioğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyarete ilişkin bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu, “İlimizde Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Op. Dr. Gökhan Baştürk’ü ziyaret ederek kendisine yeni görevinde başarılar diledik. Görüşmemizde, salgınla ilgili bilinç düzeyini ve aşılama sayımızı artırmamız gerektiği konularını bir kez daha gündeme getirdik. İnşallah mavi kategoride bulunan ilimizi artan vaka sayıları karşısında da koruyabiliriz. Bunun için maske, mesafe, hijyen kurallarına azami dikkat ederek, aşılarımızı zamanında ve eksiksiz yaptırmamızın büyük önem arz ettiğinin altını bir kez daha çizdik” dedi.

İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Semizoğlu’na salgın döneminde Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.   


Bayramiç’te ‘Üreten Kadın Pazarı’ kuruluyorÖnceki Haber

Bayramiç’te ‘Üreten Kadın Pazarı’ kurulu...

Ata Demirer, Bozcaada’daki evinde kaza geçirdi!Sonraki Haber

Ata Demirer, Bozcaada’daki evinde kaza g...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!