Gapran'dan, Ölçek'e sert cevap: "Kumda oynamaya devam et"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gapran'dan, Ölçek'e sert cevap: "Kumda oynamaya devam et"
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran, partisinin Genel İdare Kurulu Üyesi Rıdvan Uz'u davasına ihanet etmekle suçlayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek'e sert cevap verdi. Ölçek için 'Sözde ilçe başkanı' sıfatını kullanan Gapran, "Partisinden bihaber olduğu gibi, Çanakkale’den de bihaber olan bu şahsa tavsiyemiz kumda oynamaya devam etsin, çünkü Rıdvan Uz’un kendisine on gömlek fazla geleceği aşikardır" dedi.

Necati Gapran, Yıldıray Ölçek'e cevap niteliğindeki açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kendi sosyal medya hesaplarından, Genel İdare Kurulu Üyemiz ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Sayın Rıdvan Uz’a yapılan iftiralarla ilgili, 'sözde' İlçe Başkanına cevabımızdır.

Demokrasi korkağı, kendi ilçe kongresinde karşısına aday bile çıkartılmayan, siyasi partisinin değil, kendi milletvekilinden aldığı talimatla sözcülüğünü yapan, Genel İdare Kurulu Üyemiz ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Sayın Rıdvan Uz’a yalan ve iftiralarla saldıran bu şahsın, kendisine yakışan bir meziyet olduğu bellidir.

Partisinden bihaber olduğu gibi, Çanakkale’den de bihaber olan bu şahsa tavsiyemiz kumda oynamaya devam etsin, çünkü Rıdvan Uz’un kendisine on gömlek fazla geleceği aşikardır.

Haber okumaktan bihaber olan bu kişi, internet arama motorlarında FETÖ, Barzani, Şivan Perver gibi kelimeler yazarak görselleri incelesin. FETÖ ve PKK destekçilerini daha net görecektir.
    
Yine son olarak kendisine tavsiyemiz, bunları destekleyeceği yerde, evine ekmek götüremeyen babalar, çocuğuna pantolon alamadığı için intihar eden analar, her geçen gün artan genç işsizler, kurucumuz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e saldıranlar hakkında açıklama yapabilmesidir."

Anahtar Kelimeler:
Başkan Gökhan: "Yeter demekten yorulduk artık!"Önceki Haber

Başkan Gökhan: "Yeter demekten yorulduk...

Özgür Ceylan: “Çiftçi gırtlağına kadar borç içinde!”Sonraki Haber

Özgür Ceylan: “Çiftçi gırtlağına kadar b...

Haber Yorumları

  • Mustafa22-10-2020 17:57

    Ağzına sağlık başkan ama maalesef bunlar kendi yaptığını başkasına atmakla maharetlidir bu konuda kimse ellerine su dökemez fetöyle,Barzani ile kolkola gezenler bugün iftira atmakta hiç çekinmiyorlar ama milletimiz görüyorum

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!