Makas’tan, Gökhan’a ‘dandik köy’ tepkisi: “Yüzlerine nasıl bakacaksınız?”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Makas’tan, Gökhan’a ‘dandik köy’ tepkisi: “Yüzlerine nasıl bakacaksınız?”
AK Parti İl Başkanı Naim Makas, meclis toplantısında nüfusu az olan köyler için “dandik köyler” tanımlamasında bulunan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a tepki gösterdi.

Kasım ayı belediye meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Özel İdaresi’nin köylere adil bir şekilde hizmet vermediği iddiasında bulunmuştu. Belediye Meclisi AK Parti’li Grup Başkanvekili Esra Yüksel’in söz konusu iddiaya karşı çıkması üzerine Başkan Gökhan, “Sizle bir gün beş, altı köyü gezelim. Bir de o köydeki gençlerle konuşalım olmaz mı? Gidelim, hem de öyle ücra köylere, dandik, dundiklere değil; çok fazla nüfus olmuyor o köylerde” ifadelerini kullanmıştı.

MAKAS’TAN TEPKİ!

Başkan Gökhan’ın sözlerine olan tepkisini kişisel sosyal medya hesabından dile getiren AK Parti İl Başkanı Naim Makas şunları kaydetti:

“Ücra köy deyip, üstelik o köyleri ‘dandik köy’ ifadesiyle niteleyen CHP mi iktidar olacak? Ülgür Gökhan, 576 köyümüzdeki hemşehrilerimizin ve gençlerimizin yüzüne nasıl bakacaksınız merak ediyoruz. Barışın kentinde ayrımcılık yapan bu yaklaşımı kınıyoruz!”


 


Çanakkale Boğazı 16 saat sonra gemi trafiğine açıldıÖnceki Haber

Çanakkale Boğazı 16 saat sonra gemi traf...

Vali Aktaş’tan organ bağışı çağrısıSonraki Haber

Vali Aktaş’tan organ bağışı çağrısı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!