MHP Çanakkale’de AK Parti’nin adayını destekleyecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Çanakkale’de AK Parti’nin adayını destekleyecek
AK Parti ve MHP’nin içerisinde yer aldığı Cumhur İttifakı’nın iş birliği yapacağı iller açıklandı. Buna göre MHP, Çanakkale’de aday çıkarmayarak AK Parti’nin adayını destekleyecek.

31 Mart 2024'te yapılacak mahalli idareler seçimleri için partilerin yoğun mesaisi devam ederken AK Parti ve MHP arasında yapılan iş birliğinin detayları da netleşmeye başladı.

MHP'nin AK Parti'yi destekleyeceği iller

MHP’nin AK Parti’nin adayını destekleyeceği iller Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Artvin, Batman, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Burdur, Çanakkale, Çorum, Edirne, Giresun, Hakkari, Iğdır, Kırşehir, Muş, Rize, Siirt, Sinop, Şırnak, Tunceli, Yalova ve Zonguldak olarak açıklandı.

AK Parti'nin MHP'yi destekleyeceği iller

AK Parti ise 5 ilde MHP’nin adayını destekleyecek. Bu iller Erzincan, Bartın, Kars, Kırklareli ve Osmaniye olarak belirlendi.

Partilerin kendi adaylarıyla yarışacağı iller

AK Parti ve MHP, 22 ilde ise kendi adaylarıyla seçime dahil olacak. Bu iller Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Bayburt, Bolu, Çankırı, Düzce, Elazığ, Gümüşhane, Isparta, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kırıkkale, Kilis, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Tokat, Uşak ve Yozgat olarak belirlendi.


CHP'li Erkek: “Çanakkale’yi hep birlikte yöneteceğiz”Önceki Haber

CHP'li Erkek: “Çanakkale’yi hep birlikte...

CHP'li Erkek, İmamoğlu ile bir araya geldi: "Çanakkale'yi konuştuk"Sonraki Haber

CHP'li Erkek, İmamoğlu ile bir araya gel...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!