Milletvekili adaylığına hazırlanan CHP’li Ural’dan veda turları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili adaylığına hazırlanan CHP’li Ural’dan veda turları
2023 Genel Seçimlerinde partisinden Çanakkale milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etmeye hazırlanan CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural aynı gün içerisinde 8 ilçe örgütünü birden ziyaret ederek dikkatleri üzerine çekti.

CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural, İl Başkan yardımcıları Ali Rıza Berkit ve Hüseyin Çay ile birlikte Ayvacık, Ezine, Bayramiç, Çan, Biga, Lapseki, Gelibolu, Eceabat ilçe örgütleriyle geçtiğimiz cumartesi günü bir dizi temaslarda bulundu. Aynı gün 8 ilçe örgütüne ziyaret gerçekleştiren il örgütü, ziyaretlerinde ülkenin ve yerelin siyasi gündem değerlendirmesini yaptı.

Ziyaret ve temaslarına ilişkin açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Ural, “Siyasi gündem değerlendirmelerinin yapıldığı ziyaretlerimiz gayet verimliydi. Son siyasi güncel konuların değerlendirilmesi, seçim hattına girdiğimiz bu süreçte çalışmaların gözden geçirilmesi ve varsa eksikliklerin giderilmesi üzerine planlarımızı gözden geçirdik. Örgütlerimiz seçime hazır ve örgütlerimizin tüm hazırlıkları tamam. Örgütlerimiz barış, demokrasi ve insan haklarına dayalı ideallerle, yaşam hakkının gasp edilmediği, ifade özgürlüğünün suç sayılmadığı, ekonomik ve sosyal hakların insanlarımızın elinden alınmadığı bir rüzgarı Çanakkale'den estirmeye hazır. Biz birlikte güçlüyüz ve birlikte kazanacağız” dedi.


Çanakkale Belediyesi’nin yeni binasında sona doğruÖnceki Haber

Çanakkale Belediyesi’nin yeni binasında...

Ömür Akkor kimdir, nereli, kaç yaşında?Sonraki Haber

Ömür Akkor kimdir, nereli, kaç yaşında?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!