Rıdvan Uz’un oğlu gözaltına alındı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rıdvan Uz’un oğlu gözaltına alındı!
İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’un oğlu İstanbul İYİ Parti Gençlik Kolları üyesi Oğuz Talha Uz ile Baturalp Akalın ve Akif Demirel, üzerinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin fotoğraflarının yer aldığı, "Türkiye'nin Araplaşması için oyunuzu bize vermeye devam edin" yazan broşürler dağıtırken gözaltına alındı.

Üç kişiye götürüldükleri karakolda "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlaması yöneltildi.

AKŞENER’DEN TEPKİ!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gelişmeye sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla tepki gösterdi. Akşener, açıklamasında şunları kaydetti:

"Türksüz Türkiye hayal edenler bu gece de iş başında. İktidar, Türklük ile olan mücadelesini şimdi de gençler üzerinden sürdürmeye devam ediyor. İstanbul İl Gençlik Kollarımızdan Oğuz Talha Uz, Baturalp Akalın ve Akif Demirel sadece demokratik haklarını kullandıkları için şu anda karakolda ifade veriyor. Süreci arkadaşlarımla birlikte bizzat takip ediyorum. Gencecik evlatlarımızı tutuklayarak ülkemizdeki acı gerçekleri örtmeye çalışanlar şunu çok iyi bilsin ki; Sizde her türlü zulüm varsa; bizde de her koşulda mukavemet var."

“ARMUTUN DİBİNE DÜŞME GİBİ HUYU VARDIR”

Akşener’in paylaşımını alıntılayan İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ise, “Armudun dibine düşme gibi bir huyu vardır. Sayın genel başkanım; “Size her türlü zulüm varsa; bizde de her koşulda mukavemet var! Bilsinler isteriz.”


Çan'daki doğal gaz patlamasına ilişkin açıklama!Önceki Haber

Çan'daki doğal gaz patlamasına ilişkin a...

İnterpol’ün aradığı seks patroniçesi Çanakkale’de yakalandı!Sonraki Haber

İnterpol’ün aradığı seks patroniçesi Çan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!