Yiğit Akkoyun görevi bıraktı: "Siyasete bir süre virgül koyuyorum"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yiğit Akkoyun görevi bıraktı: "Siyasete bir süre virgül koyuyorum"
Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Yiğit Akkoyun, bugün itibariyle görevini bıraktı. Akkoyun'un, söz konusu kararını İl Kongresinin yapıldığı gün açıklaması dikkat çekti.

Yiğit Akkoyun kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini bıraktığını şu sözlerle duyurdu:

"Dostlarıma ve Kamuoyuna Duyurulur!

Siyasete bir süre Vvrgül koyuyorum. Bugün gerçekleşen İl kongremiz Çanakkale ve Türkiyemize hayırlı olsun. Kongremiz ile birlikte yürütmekte olduğum Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi bugün itibariyle bırakıyorum. Yeni görev almak isteyen geride bıraktığımız genç ve istekli kardeşlerimize örnek olabilmek gerekir. Bu görevi daha iyi yerlere taşıyacak arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Yazımın başında da belirttiğim gibi siyasi hayatıma belli olmayan bir süre virgül koymak istiyorum. Siyaseti her zaman insan kazanmak, birinin bir derdine derman olmak, olarak gördüm. Bu süreç içerisinde kırdığım üzdüğüm tüm dostlarımdan, abilerimden, ablalarımdan ve kardeşlerimden haklarını helal etmelerini istiyorum.

Akademik alanda çalışmalarıma ağırlık vererek, ekonomi, iktisat alanlarında makale çalışmalarımla görüşmek dileğimle.

Saygı, sevgi ve muhabbet ile dostlarımın bilgisine..."


Başkan Öz: "Sorunlara çözüm oluyoruz"Önceki Haber

Başkan Öz: "Sorunlara çözüm oluyoruz"

Gestaş'tan o habere yalanlama!Sonraki Haber

Gestaş'tan o habere yalanlama!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!