AK Parti'den, Birol Arslan'a kınama!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti'den, Birol Arslan'a kınama!
AK Parti Kepez Belde Başkanlığı, siyasi faaliyetlerin yürütüldüğü 'AK Nokta' standına yapılan saldırı hakkında üzerinden 2 ay geçmesine rağmen herhangi bir açıklama yapmadığı gerekçesiyle Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan'ı yazılı bir açıklama yaparak kınadı.

"AK Parti Noktasına yapılan saldırıyı kınamayan Kepez Belediye Başkanını kınıyoruz" başlığıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kepez Belediyesi’nin karşısında kurmuş olduğumuz ve yasal izinleri alınmış, siyasi faaliyetlerimizi yürüttüğümüz AK Nokta standımıza yaklaşık iki ay önce gece yarısı, CHP’li Kepez Belediyesi’nin bir çalışanı tarafından saldırı gerçekleştirilmiş ve standımız yıkılmıştır.

Bu konu ile ilgili uzun süre beklememize rağmen Kepez Belediye Başkanı bir kınama açıklamasında bulunmamıştır.  Anayasamıza aykırı bir durum olmadıkça tüm siyasi partilerin kanunlar çerçevesinde siyasi faaliyetlerini sürdürebilmesi demokrasinin temel taşıdır. Bu tarz olayları kınamadığımız sürece parti gözetmeksizin tek bir ağızdan tepkilerimizi ortaya koymadığımız sürece tekrarlanması olağandır. Siyasi hazımsızlıkları arkamızda bırakarak farklı fikirlere kendimiz gibi düşünmeyenlere saygı duymayı öğrenebildiğimiz zaman gerçekten demokrasiden bahsedebiliriz.  Demokrasi mücadelemizi her zamanki olgunluk ve kararlılıkla sürdüreceğimizi bildiririz. 

Siyasi hazımsızlık sonucu standımıza yapılan saldırıyı kınayamayan Kepez Belediye Başkanını kınıyoruz. Her yerde 'Özgür Kepez' söylemleri ile gündeme gelen Sayın Başkan sizden özgürlük gibi bir beklentimiz yok, sadece görev süreniz bitinceye kadar demokratik haklarımızı saldırıya-tacize uğramadan kullanacağımız bir Kepez'de yaşayabilelim bu bize yeter!!!"
 

Anahtar Kelimeler:
ÇOMÜ Hastanesi Başhekimi Okhan Akdur istifa etti!Önceki Haber

ÇOMÜ Hastanesi Başhekimi Okhan Akdur ist...

Şener Akçay: "Bülent Turan ile aramıza nifak sokamayacaklar"Sonraki Haber

Şener Akçay: "Bülent Turan ile aramıza n...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!