AK Parti’li Belediye Meclis Üyeleri: “Çok geç kalınmış olsa da çabalarımızın karşılık bulmasından mutlu olduk”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti’li Belediye Meclis Üyeleri: “Çok geç kalınmış olsa da çabalarımızın karşılık bulmasından mutlu olduk”
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın, Dümrek köyündekine hafriyat döküm alanına ek olarak yeni bir alan arayışına girdiklerini duyurmasının ardından, Belediye Meclisi AK Parti Grubu’ndan yapılan açıklamada, “Sürekli gündemde tutup zaruretinden  bahsettiğimiz konulardan biri de hafriyat ve moloz döküm alanlarımızın olmamasıydı. Çok geç kalınmış olsa da sorunun çözümüne ait bu arayıştan ve gündemde tutma çabalarımızın karşılık bulmasından mutlu olduk. Bu arayışın en kısa sürede ve uygun bir alanda hizmete dönüşmesini temenni ediyoruz” denildi.

Konuya ilişkin Çanakkale Belediye Meclisi AK Parti Grubu adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şehrimiz; 1915 Çanakkale Köprüsü, Ezine Gıda OSB gibi dev yatırımlar ile gelişip büyümeye devam ediyor ve edecek.

Bu potansiyel büyüme ile birlikte artık şehrimiz için bir master plan hazırlanması zaruridir. Master  Plan  şehrin unsurlarının orta ve uzun vadede  birbiriyle uyum içinde  planlanmasıdır. İdeal olan, planlı büyüyerek gelişen şehri geleceğe hazırlamaktır.

Belediye meclis toplantılarımızda da sürekli gündeme getirdiğimiz üzere yerel yönetim anlamında şehrimizde hiç yapılmamış, geç kalınmış ya da yetersiz olan birçok planlamaya şahit olmaktayız.

Sürekli gündemde tutup zaruretinden bahsettiğimiz konulardan biri de hafriyat ve moloz döküm alanlarımızın olmamasıydı.

Önceki gün yapılan bir paylaşım ile artık ve nihayet döküm alanı arayışına girildiğini öğrendik. Çok geç kalınmış olsa da sorunun çözümüne ait bu arayıştan ve gündemde tutma çabalarımızın karşılık bulmasından mutlu olduk. Bu arayışın en kısa sürede ve uygun bir alanda hizmete dönüşmesini temenni ediyoruz.

Yerel idare planlamalarının günü geçiştirmekten öteye geçip, zamanında, kapsamlı ve uzun vadede şehrin tüm unsurlarında karşılık bulacak şekilde yapılması gerektiği uyarısında bulunmak istiyoruz.

Bundan sonrasında da master plan dahil şehrimize ait her konuda ısrarcı, etkili ve yapıcı muhalefet motivasyonumuzu kararlılıkla korumaya devam edeceğiz.”


Kepez Belediyesi’nde öldüren ihmal!Önceki Haber

Kepez Belediyesi’nde öldüren ihmal!

TKP’den Kepez Belediyesi’ne çok sert tepki: “İş kazası değil, iş cinayeti”Sonraki Haber

TKP’den Kepez Belediyesi’ne çok sert tep...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!