Başkan Makas’tan, Babacan’a 'protesto' göndermesi: “Davasına ihanet edenlere…”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Makas’tan, Babacan’a 'protesto' göndermesi: “Davasına ihanet edenlere…”
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Çanakkale’deki ziyaretleri esnasında bir vatandaş tarafından, “Davasına ihanet eden, davasını satan, vatanı satar. Sana hakkımı helal etmiyorum” sözleriyle protesto edilmesinin ardından açıklama yaptı.

Kişisel sosyal medya hesabından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın, Çanakkale’nin Çan ilçesindeki ziyaretleri esnasında bir vatandaş tarafından davasına ihanet ettiği gerekçesiyle protesto edildiği anların görüntüsünü paylaşan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, “Davasına ihanet edenlere verilen gayri milli bir motivasyon var. Sorunumuz tam olarak bu! Hamdolsun ki, muhalefetin beslendiği gayri milli ve duyarsız kaynaklara karşı, vicdanıyla siper olan, ferasetli bir millet de var!” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Çanakkale’ye gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Çan ilçesinde bir vatandaş tarafından protesto edilmişti.

Babacan’a hakkını helal etmediğini söyleyen bir vatandaş, “Davasına ihanet eden, davasını satan, vatanı satar. Sana hakkımı helal etmiyorum” diyerek Babacan’a tepki göstermişti.


Gökçeada ve Bozcaada’ya yarınki seferler de iptalÖnceki Haber

Gökçeada ve Bozcaada’ya yarınki seferler...

Yunanistan ölüme terk ediyor, Türk askeri kurtarıyorSonraki Haber

Yunanistan ölüme terk ediyor, Türk asker...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!