İskenderoğlu'ndan Biga temasları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İskenderoğlu'ndan Biga temasları
AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Biga ve Karabiga’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Biga'nın Karabiga beldesinde AK Parti Karabiga Belde teşkilatının düzenlediği kahvaltı programında kadın kollarıyla bir araya gelerek güne başlayan İskenderoğlu, kadınların gündeme dair görüş ve önerilerini dinledi. İskenderoğlu, kahvaltı programının ardından Karabiga Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Ahmet Elbi ile görüştü. İskenderoğlu belediye ziyaretinin ardından Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ünsal Dirlik, Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici, Biga Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci, Karabiga Belde Başkanı Halil Yazgan ve teşkilat üyeleriyle birlikte Karabiga Belediyesi’nin yakın zamanda inşaatını bitirdiği ve Karabigalıların hizmetine sunduğu Meydan Çarşısı'nın esnafını ziyaret ederek, bol ve bereketli kazançlar diledi. Esnaf ziyaretinin ardından Karabiga Belediye Başkanı ve teşkilat üyeleriyle önce eşini kaybeden Salih Balkan ve ailesine taziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı dileyen İskenderoğlu, oradan da Asya ve Ali Ömer Dalar çiftini ve yeni doğan Ali Ömer bebeği ziyaret ederek aileyi tebrik etti.

Karabiga’daki programların ardından Biga’ya geçen İskenderoğlu ilk olarak Biga Belediyesini ziyaret ederek Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve partililerle bir araya geldi. İskenderoğlu, belediyeye yaptığı ziyaretin ardından Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve beraberindeki teşkilat üyeleriyle birlikte Kapalı Çarşı esnafını selamlayarak hayırlı işler diledi.

Anahtar Kelimeler:
ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal: “Çanakkale, yenilenebilir enerjide eğitim ve istihdam üssü olacak”Önceki Haber

ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal: “Çanak...

Başkan Uygun’a CHP’nin önemli isimlerinden ziyaretSonraki Haber

Başkan Uygun’a CHP’nin önemli isimlerind...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!