Sadık Göğüsgeren'in eleştirilere tepkisinden kendi partisi CHP de nasibini aldı: "Zaten bu yüzden bir yere gelemiyor bu parti!"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sadık Göğüsgeren'in eleştirilere tepkisinden kendi partisi CHP de nasibini aldı: "Zaten bu yüzden bir yere gelemiyor bu parti!"
İl Genel Meclisinde bugün kabul edilen RES Projesine 'evet' oyu verdiği için partisi CHP'nin bazı kesimleri tarafından hedef tahtasına konulan İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren, eleştilere çok sert tepki gösterdi. "Zaten bu yüzden bir yere gelemiyor bu parti" diyen Göğüsgeren'in tepkisinden, kendi partisi CHP de nasibini aldı.

Merkez İlçe Bodurlar, Haliloğlu, Akçalı, Dedeler, Kocalar ve Alanköy köyleri ile Çan ilçesi Kumarlar, Üvezdere, Dondurma ve Kadılar köylerini kapsayan “Enerji Üretim Alanı (RES)” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve “Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı (RES)” amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği bugün olağanüstü gündemle toplanan İl Genel Meclisinde 22'ye 12 oyla kabul edildi.

Söz konusu proje, CHP grubundan 12 üyenin 'hayır' oyuna rağmen AK Parti ve MHP'li üyelerin tamamı gibi 'evet' oyu veren 6 CHP'li üyenin oyları sayesinde kabul edildi.

Toplantının ardından, projeye 'evet' oyu veren CHP'li üyelere parti tabanından büyük tepki vardı. Tepkilerin odağındaki isimlerden biri de CHP'li İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren'di.

SOSYAL MEDYADAN CEVAP VERDİ

İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eleştirilere yanıt verdi.

Göğüsgeren ilk paylaşımında, "Konuşanlar bir içini döksün. Sonra biz konuşacağız. Notlarımızı alıyoruz" ifadelerini kullandı.

İkinci paylaşımında açıklamasındaki sertliğin dozunu yükselten Göğüsgeren'in tepkisinden, kendi partisi CHP de nasibini aldı.

"Zaten bu yüzden bir yere gelemiyor bu parti" diyen Göğüsgeren, "Evet konuşulanlar çok üzücü. Zaten bu yüzden bir yere gelemiyor bu parti. 'Para aldın' iftirası atmak ve bununla tehdit etmek iyi bir silah. Tek borcum, köyünde 80 yaşına gelmiş ve CHP'li olduğu için 40 yaşındaki evladına iş bulamamış ninelerdir. Yazılanların ispatı olmazsa açıktan net söyleyeceklerim olur" sözleriyle eleştirilere tepki gösterdi.

İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren bir süre sonra paylaşımlarını sildi.

İşte o paylaşımlar:

Anahtar Kelimeler:
Başkan Ural'dan RES Projesi çıkışı: "Eleştiriler ve söylemler parti üyelerimize yakışmayan seviyeye tırmanmıştır"Önceki Haber

Başkan Ural'dan RES Projesi çıkışı: "Ele...

AK Parti'de sürpriz istifa: Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin görevi bıraktıSonraki Haber

AK Parti'de sürpriz istifa: Biga İlçe Ba...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!