Turan ve İskenderoğlu'nun kandil mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turan ve İskenderoğlu'nun kandil mesajı
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bülent Turan, Mevlid Kandili kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde fiziksel mesafe olarak uzaklaşsak da kalben birbirimize en yakın olmayı istediğimiz günleri yaşıyoruz. Mevlid Kandili, bu anlamda kıymetli bir vesile. Kandiller daralan gönüllerimizi ferahlatan, bizleri bir araya getiren müstesna günlerdir. Kandiller, gönül dünyamızı güzelleştiren, arınmamıza vesile olan, nefsin yanıltıcı isteklerinden uzaklaştıran kutlu zaman dilimleridir. Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizin (s.a.v.) dünyaya teşrifi dolayısıyla kutladığımız bu günde yapacağımız ibadetlerin ve duaların kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor; başta Çanakkaleli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyoruz."

Jülide İskenderoğlu'nun Mevlid Kandili kutlama mesajı ise şu şekilde:

"İnsanlığın büyük buhranlar yaşadığı ve karanlığın hüküm sürdüğü bir dönemde Peygamber efendimizin (SAV) doğumuyla birlikte aydınlık bir dönem başlamıştır. 

Peygamber efendimiz (SAV); hayat tarzı, söz ve düşünceleriyle akıllara, kalplere ve ruhlara hitap ederek insanlığın yolunu aydınlatmış, dünyaya barışın, huzurun ve kardeşliğin egemen olacağı bir ortam sunmuştur.

Mevlid Kandili, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in merhametini, adaletini ve ahlakını tekrar idrak ettiğimiz, örnek yaşayışını ve mesajlarını yeniden hatırlamak, düşünmek ve anlamak için önemli bir fırsatımız ve sadece Müslümanların değil bütün insanlığın faydalanabileceği fazileti bol olan özel bir gündür.

Bu duygularla başta Çanakkaleli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, Rabbimden bu mübarek gecede yapılacak bütün duaların ve edilecek bütün ibadetlerin Hak katında kabul edilmesini diliyorum. Rabbim bizleri, bugünü hakkıyla anlayabilenlerden eylesin ve dünyada yolundan, ahirette yanından ayırmasın."

Anahtar Kelimeler:
Gümrük şehidine son görev!Önceki Haber

Gümrük şehidine son görev!

Çarşamba yağış, hafta sonu soğuk geliyor!Sonraki Haber

Çarşamba yağış, hafta sonu soğuk geliyor...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!