Başkan Makas'tan Ülgür Gökhan'a tepki: "Esra Yüksel'in sık sık sözü kesilerek, konuşması engellenmek istenmiştir"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Makas'tan Ülgür Gökhan'a tepki: "Esra Yüksel'in sık sık sözü kesilerek, konuşması engellenmek istenmiştir"
AK Parti İl Başkanı Naim Makas, dünkü belediye meclis toplantısında Sosyal Konutlar meselesi konuşulduğu sırada,  Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın, Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel'in sık sık sözünü keserek konuşmasını engellemeye çalışmakla suçladı. Başkan Makas, "Seçilmiş bir meclis üyesinin sadece durumun gerçekliğini ve olayın doğruluğunu ortaya koyduğu için belediye başkanı tarafından bu tür bir davranışa maruz kalmasını kınıyoruz" dedi.

Başkan Makas, "Sorunları nezaketsizlikle örtbas etme çabaları" başlığıyla yaptığı yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı şu sözlerle eleştirdi:

"Kasım ayı Belediye Meclis Toplantısında Grup Başkanvekilimiz Sn. Esra Yüksel'in Sosyal Konutlar Bölgesinin kentsel dönüşümüne ilişkin değerlendirme ve önerileri, Belediye Başkanı Sn. Ülgür Gökhan tarafından, sık sık sözü kesilerek, engellenmek istenmiştir.

Belediye Başkanı Gökhan'ın, Sn. Yüksel'in konuşmasına fırsat vermeyerek, kent için önemli olan bu konuda, çözümü konuşmak yerine polemik oluşturacak tavır içinde olmasını hayretle karşılıyoruz. Seçilmiş bir meclis üyesinin sadece durumun gerçekliğini ve olayın doğruluğunu ortaya koyduğu için Belediye Başkanı tarafından bu tür bir davranışa maruz kalmasını kınıyoruz.

Kent halkı, belediye başkanından olası bir deprem öncesi, binlerce vatandaşımızı etkileyecek süreç ile ilgili acil adımlar atmasını bekliyor; polemik ya da nezaketsizlik değil.

Belediye Başkanının bu tutumu, sorunları nezaketsizlikle örtbas etme çabaları… Belediye meclis gündemini meşgul ve manipüle eden, ‘Demokrasinin Kenti Çanakkale’ söylemleriyle çelişen bu tarz tutum ve davranışlardan, Çanakkaleliler olarak gerçekten çok sıkıldık. Belediye Başkanından enerjisini, bu yanlış davranışını sürdürmek yerine, kentin bitmek tükenmek bilmeyen sorunlarına, metruk görünüme mahkum edilmiş ve bitirilemeyen yatırımları tamamlamasına harcamasını bekliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


"İsmimiz SALÇAN"Önceki Haber

"İsmimiz SALÇAN"

Çanakkale'de hastaneden kaçan koronalı hasta, Bayramiç'te yakalandı!Sonraki Haber

Çanakkale'de hastaneden kaçan koronalı h...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!